Актуелно

Сите најнови вести

Новости

Нови Производи

MP75 SL

Гипсен глет малтер за машинско малтерисување – супер лесен.
Прочитај повеќе

Addi

Завршен фасаден малтер засилен со силикон.
Прочитај повеќе
gips ploca izolacija

Sonicboard

Гипсена плоча со повишена звучна заштита.
Прочитај повеќе

SM 700

Лепак за лепење и армирање
Прочитај повеќе

Aquaprotect

Маса за фугирање
Прочитај повеќе

H PRO 200

Двокомпонентна флексибилна полимер-цементна хидроизолација
Прочитај повеќе

H PRO 100

Еднокомпонентна полимер-цементна хидроизолација
Прочитај повеќе

Кнауф ПП заптивна пена

Систем за противпожарно заптивање на продори од кабли или цевки и комбинирани продори низ ПП елементи.
Прочитај повеќе

Кнауф ПП заптивен силикон

Систем за противпожарно заптивање на продори од кабли до ЕI120 и дилатациски споеви до EI180.
Прочитај повеќе

“Pocket Kit” лизгачка врата

Лизгачка врата, за употреба во сувомонтажни ѕидови.
Прочитај повеќе
klineo knauf

Cleaneo Up

Готови Кнауф акустични панели.
Прочитај повеќе

FirePaint Steel

Противпожарен премаз за челична конструкција.
Прочитај повеќе

Sibaterm

Противпожарен малтер.
Прочитај повеќе

Манжетна RORCOL

Противпожарни манжетни од не’рѓосувачки челик.
Прочитај повеќе

F-Seal

Силикон за употреба во противпожарни системи.
Прочитај повеќе

F-Coat

Противпожарен премаз за употреба во заптивни ПП системи.
Прочитај повеќе