Biofinish

Глет маса за внатрешна употреба, на база на вар.

 

 • Потрошувачка: ca. 1,0kg/m2 по милиметар
 • Се извлекува на нула
 • Исклучително лесно се обработува
 • Одлично исполнува
 • Одлична издашност
 • За сите видови минерални подлоги

ДЕТAЛИ

 • Прашкаст производ
 • Глет маса на база на полимер
 • Материјал за израмнување
 • Завршен глет за малтери и бетон
 • Израмнување на површина од гипсени плочи за постигнување на ниво на квалитет К3 и К4
 • Лесно нанесување
 • Долго отворено време за работа
 • Лесно се бруси
 • Белокремаста боја
 • Рачно и машинско мешање на материјалот без грутки
 • Рачно нанесување со глетарка или шпакла (лопатка за мазнење).
 • Отворено време за работа – 
20 min од нанесување

Downloads

шифраознакадатапреземи
Knauf Biofinishноември 2012