Aquapanel Fugenspachtel

Смеса за исполнување на фуги кај Aquapanel плочи.

Глет маса за обработка на споевите кај Aquapanel Indoor и Aquapanel Outdoor плочи. Прашкаст материјал кој се меша со вода, без создавање на грутки. Има добра адхезиона способност и е  водоотпорен.