Отстранувач на мувла

Течено дезинфиционо средство за темелно отстранување на мувла, габи, мов и алги. За примена на ѕидови, природен и вештачки камен, дрво, пластика, силиконски и цементни фуги.

 

За внатрешна и надворешна употреба.

Потрошувачка: 500 ml / 5 m²