Системи за безбедност со Кнауф

Дополнителни информации за семинар
Семинарот е погоден за: архитекти и инженери
Место: Кнауф Скопје
Започнува: 12:00 часот
Траење: 2 часа
Број на слушатели: 24
Материјали: Диск со детали, извадоци од технички листови, мустри од плочи.

Со своите системи за сува градба, Кнауф постигнува највисоко ниво на безбедност во мокри простории, простории каде е потребна заштита од Рентгенско зрачење, отпорност на пробивање, истрели од огнено оружје и сл.

Дознајте ги можностите на истите и начините на правилно планирање на системите, произведени и тестирани според најстрогите европски и светски стандарди на безбедност.

Регистрирајте присуство на овој семинар