Звучна изолација со Кнауф

Дополнителни информации за семинар
Започнува: 0:00 часот

Планирањето и санацијата на звучната изолација во објектите е сė почеста и погорлива тема за разговор во градежништвото. Дознајте нешто повеќе за Кнауф системите, нивната звучна изолација, позициите каде тие се најефектни, како и за начините на планирање на санација на звучната изолација, според составот на елементот на кој му треба санирање. Каква гипсена плоча? Каква минерална волна? Кои други материјали влегуваат во овие системи?