Кнауф Академија Компетентност, преку знаење и умеење

Добредојдовте во Кнауф Академијата

Како на верни клиенти и пријатели, би сакале да Ви понудиме широка палета на семинари и обуки за правилно планирање и вградување на нашите производи и системи.

ИЗБЕРЕТЕ СЕМИНАР КОЈ ВЕ ИНТЕРЕСИРА