Gips Finish

Глет маса за завршно глетување

Многу фина гипсена глет маса за завршно глетување.

 

  • Одлично се израмнуваат нерамнини на површината
  • Идеална како последна операција пред бојадисување
  • Се употребува за глетување на ѕидови и тавани
  • Не формира грутки при замешувањето
  • За рачна обработка
  • Се извлекува на нула