FirePaint Steel – Primer 2K

Епоксиден флексибилен премаз, со врзивна и заштитна улога при заштита на галванизиран челик, алуминиум и нер’ѓосувачки челик и во умерено корозивни средини. Со висока абразивна отпорност и отпорност на удари.

ДЕТAЛИ

Downloads

шифраознакадатапреземи
Knauf FireWinмај 2016