FirePaint Steel – Primer 1K

Брзосушечки, силно врзивен основен премаз, на база на цинк-фосфат, како врзивен мост и антикорозивна заштита на јаглероден челик. Се нанесува пред нанесување на Firepaint Steel. Може да се користи и како завршен брзосушечки антикорозивен премаз на челични конструкции.

ДЕТAЛИ

Downloads

шифраознакадатапреземи
Knauf FireWinмај 2016