FirePaint Steel – Finish

Завршна боја во повеќе од 86.000 RAL бои, на база на акрилна смола и безхлорни омекнувачки агенси. Гаранција за задржување на бојата и трајноста на долните слоеви, дури и во силнокорозивни средини. Материјалот е отпорен на солена вода, алифатични соединенија и растителни и животински масла.

ДЕТAЛИ

Downloads

шифраознакадатапреземи
Knauf FireWinмај 2016