F-Seal

Силикон за употреба во противпожарни системи.

F-Seal е противпожарен силикон во туба, спремен за употреба како заптивен материјал во ПП системите на Кнауф.

ДЕТAЛИ

  • Стандардна туба за градежни силикони
  • Тестиран во системи со противпожарна заштита до EI120

За лепење и заптивање на системи со F-Panel, за тестирана ПП заштита на продори и до EI120.

Downloads

шифраознакадатапреземи
Knauf FireWinмај 2016
Опис на производ Варијанта Бр. на производ EAN
F-Seal 310 ml туба 000098419