Aquapanel Fugen und Flächenspachtel

Смеса за глетување Aquapanel плочи.

Материјал за обработка на споеви и за израмнување на површини кај Aquapanel Indoor и Aquapanel Outdoor плочи. Прашкаст материјал кој се меша со вода, без создавање на грутки. Има добра адхезиона способност и е  водоотпорен.