Alux – заштитна аголна лента

52mm широчина – ролна 30m

Две алуминиумски ленти обложени со хартија, за дополнително засилување во системите за сува градба.

 

  • Лесно да се вградува без отпад
  • Пакување во ролна
  • Прилагодлив агол