Сјај за под

Средство за чистење и нега на сите видови впивачки подови изработени од вештачки и природен камен, неглазирани плочи и плочки.

 

На обработената површина се формира свиленкасто-сјаен заштитен слој. За внатрешна и надворешна употреба.

Потрошувачка: 1 l / 20 m²