Средство за чистење на камен

Ги отстранува остатоците од бетон и малтер, 'рѓа од различни површини. Особено од силно извалкани градинарски ѕидови и поплочени патеки. Исто така, може да се искористи за отстранување тврдокорна нечистотија и остатоци од бетон, малтер и цемент од алати.

 

За внатрешна и надворешна употреба.

Потрошувачка: 1 l / 10-15 m²