Средство за импрегнација на грес површини

За импрегнирање на грес површините. Делува и на фугите. Одбива вода и маснотија. Нечистотиите полесно се отстрануваат.

 

За внатрешна и надворешна употреба.

Потрошувачка: 500 ml / 15-20 m²