Средство за импрегнација на балкони и тераси

За водоодбојна импрегнација на апсорбирачки површини од плочки, клинкерни плочи, гранит, бетон и на нивните цементни фуги. Неутрална боја, добро продира и овозможува активно дишење на подлогата. Спречува таложење на нечистотијата.

 

За внатрешна и надворешна употреба.

Потрошувачка: 200-300 ml / m²