Средство за заштита на камен

Средството формира безбоен, зацврстувачки слој со свиленкаст сјај. Не може да се изгребе со триење и не пожолтува.

 

Наменет е за употреба во затворени простории - надвор се користи само во посебни услови.

Потрошувачка: 1 l / 5-10 m²