Масло за клинкер

Средство за нега на неглазирани, полирани или запечатени плочи од клинкер, како и за глинени плочки и цигли. На подлогата и дава рустикална боја без сјај. Третираната површина станува неосетлива на флеки и е полесна за одржување.

 

За внатрешна и ограничена надворешна употреба.

Потрошувачка: 500 ml / 5 m²