Лепак за плочки со зголемена флексибилност – Extraflex

Фабрички подготвен лепак со зголемена флексибилност, наменет за ситуации со повисоки барања, за вонстандардни формати на плочки, подно греење, лепење на плочки врз плочки и примена во базени.