Средство за импрегнација на мермер и гранит

Се подобрува изгледот на површините од гранит, мермер, камен и.т.н. Се продлабочува структурата и бојата без создавање сјајни површини. Површината е заштитена неколку години, се намалува нејзината чувствителност, а се олеснува негата.

 

Импрегнацијата е погодна за внатрешна и надворешна примена.

1 литар е доволен за околу 5 до 10 m2.