Што и да посакате, направете со Кнауф

Ви се верува ли дека со Кнауф градежни материјали може да се изработат добри скии, сноуборд и санка. Звучи неверојатно? Но не е. Сè може да се направи со Кнауф!

Три екипи, три оригинални дизајни и многу забава во живописните Алпи. Спуст предизвикот на Кнауф ја поттикнува имагинацијата и ве охрабрува да барате неконвенционални решенија.

Погледнете го ова фасцинантно видео за да ја дознаете целата приказна.