Кнауф замок

Поголем дел од времето децата се прекрасни мали суштества - освен ако не се прегласни, ултра динамични и прават сè за да го тестираат вашето трпение до крајна граница! Нашите колеги од Литванија, Полска и Латвија и нивните симпатични деца имаа таква ситуација... Но мислиме дека најдовме решение! Погледнете го видеото за да дознаете повеќе.