Звукот на Кнауф

Велат дека добрата акустика не може да се забележи, но не и за овие колеги од Кнауф: овие момци се професионалци! Неодамна открија просторија во која нашите Кнауф акустични решенија дадоа одлични резултати и тоа навистина ја разбуди нивната креативност и фантазија...

Повишете го звукот и дознајте како звучи гипсена електрична гитара, тапани од Кнауф канти и гипсен кахон.